voethealing

 

Praktische gegevens.

Wilt u weten wat voetreflex i.c.m. meridianen massage in uw situatie kunnen betekenen ?

Of wilt u liever eerst kort ervaren hoeveel ontspanning een professionele voetmassage kan geven?

Neem dan contact op of kom voor een korte ontspannende massage om te zien wat voetreflex überhaupt met u zal doen. Een behandeling van een half uur doet al veel. Het geeft u de kans om te zien wat het bij u teweeg brengt en ook of er een klik is met de masseur en u het vertrouwen voelt om van daaruit een traject van meerdere massages in te gaan om de klachten te behandelen.

Voethealing is aangesloten bij CAT level 3

De volgende prestatiecodes zijn van kracht.
Code 24005 Overige natuurgeneeskunde
Code 24009 Reflexzonetherapie
http://www.catcomplementair.nl/soorten-therapie

AGB code zorgverlener 90106753 
AGB code praktijk      90065985
www.agbcode.nl

Therapeuten nummer CAT
CM1922-12-02-19
https://catcomplementair.nl/
Kvk nummer 62974319             (Vestiging Kvk nr: 000031935524)
Mededeling : Onder de tab praktijk kunt u lezen welke maatregelen gevolgd worden ter voorkoming van Covid besmetting. http://www.catcomplementair.nl/soorten-therapiehttp://www.catcomplementair.nl/soorten-therapiehttp://www.agbcode.nl/https://catcomplementair.nlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3
 

Bij een voetreflexPlusbehandeling worden alle zintuigen geprikkeld en zijn klanten altijd weer verrast over wat de behandeling met hen doet. De kalmerende effecten op de zelfde zintuigen en geest zijn aangetoond.

Bij het tabje FAQ’s staan de meest gestelde vragen en antwoorden over een voetreflexPlus behandeling.

Waar staat de Plus voor ?

De Plus staat voor de toepassing van de TCM inzichten bij behandelingen en massages. Oeroude principes vanuit de Chinese geneeswijze zijn bij de bepaling van het uit balans zijnde element bepalend voor de uiteindelijk toe te passen massages van betrokken meridianen en drukpunten. De voetreflex massage zelf is gebaseerd op westerse technieken en behandelt de zones op de voeten en handen.

U kunt natuurlijk ook voor een ontspannende voet- en of handarm-massage langs komen, om de alledaagse stress los te laten en zo preventief met de gezondheid bezig te zijn.

Ook de Chinflex® massage is een uitstekend middel om de vitaliteit te boosten en te onderhouden. Bij deze massage komen heel veel voetzones en meridianen aan bod, zie aparte tab met uitleg.

Afspraak maken of vragen ? : Zie tabje contact en FAQ’s 
PRAKTIJK IS GEOPEND OP WOENSDAG EN VRIJDAG
Let op : Voor klachten behandel afspraken/trajecten is afstemming van behandeldata vooraf noodzakelijk i.v.m. beperkte praktijkopening. Na de intake zal daartoe een voorlopig massage schema worden afgesproken.
Voor 1 malige ontspannende behandelingen en of de ChinFlex® massage is er altijd wel een mogelijkheid om een afspraak in te plannen.
De praktijk is geopend op woensdag en vrijdag. NB Op zaterdag of zondag zijn er uitwijkmogelijkheden als de genoemde praktijk uren in uw agenda niet mogelijk zijn.
Mail of bel 06 48724127 (na 19.00) voor andere informatie
voethealing@outlook.com  (José)
mailto:voethealing@outlook.comshapeimage_4_link_0

Als CAT therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschillen instantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

GAT is een rijks-erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over deze klachtenregeling zie :    https://gatgeschillen.nl